Hero image

Great place to work

Met een score van maar liefst 86% mogen we ons vanaf nu met trots Great Place to Work Certified noemen.

Great place to work

Great Place To Work

West heeft voor september 2022/september 2023 de titel van Great Place to Work behaald met een score van 8,6! (Gemiddeld geven medewerkers een score van 5,8 aan hun bedrijf.)

Het behalen van de titel 'Great Place to Work' is een prestigieuze onderscheiding voor bedrijven die uitblinken in het creëren van een positieve werkomgeving voor hun medewerkers. Het certificaat wordt toegekend door Great Place to Work, een onafhankelijke organisatie die bedrijven evalueert op basis van medewerkersfeedback en HR-beleid.

Om Great Place to Work te behalen, moesten we aan een aantal criteria voldoen. Ten eerste hebben we aangetoond dat we een cultuur hebben die medewerkersbetrokkenheid en respect voor elkaar stimuleert. Dit wordt onder andere gemeten aan de hand van medewerkersfeedback over onderwerpen zoals leiderschap, werkomgeving en communicatie.

Daarnaast hebben we ook een HR-beleid die is gericht op het verbeteren van de werkomgeving en het welzijn van onze collega´s. Hierbij gaat het om maatregelen voor work-life balance, gezondheids- en welzijnsprogramma's en professionele ontwikkelingsmogelijkheden.

Voor bedrijven die Great Place to Work willen behalen, is het belangrijk om een duidelijk beeld te hebben van de wensen en behoeften van hun medewerkers. Door regelmatig feedback te vragen en deze te verwerken in HR-beleid en praktijken, kunnen bedrijven zich blijven verbeteren en uiteindelijk Great Place to Work behalen.

Het behalen van Great Place to Work is een bewijs dat we ons inzetten voor het welzijn en tevredenheid van onze collega’s, en daar zijn we trots op! Het is een erkenning voor de inspanningen die we verrichten om een positieve  werkomgeving te creëren en onderhouden.


Great place to work logo

Werken bij West?

Bekijk onze beschikbare vacatures! En wie weet zien wij je snel!

Bekijk alle vacatures
background image