Hero image

Eco Moyo

Great place to work

Bij West vinden we het belangrijk dat we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen. Concreet betekent dit dat we opdrachten uitvoeren waarmee we de maatschappij veiliger, slimmer en meer sustainable maken. Daarnaast zetten we ons in voor goede doelen die aansluiten op de wijze zoals wij naar de wereld kijken, en deze wereld een betere plek proberen te maken. Dit is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfscultuur en iets waar we erg trots op zijn.

Een van de goede doelen die wij steunen is Eco Moyo in Kenia. Eco Moyo is een organisatie die zich inzet voor kansarme kinderen door een veilige omgeving, scholing en gezonde voeding te bieden, met als doel duurzaam betere levensomstandigheden voor de lokale bevolking.

In 2022 zijn we begonnen met het ondersteunen van Eco Moyo. Met onze steun heeft Eco Moyo onder andere Violet kunnen aanstellen. Violet is Special Educational Needs Coordinator. In het filmpje legt ze uit wat ze doet.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is heel belangrijk voor ons bij West, omdat we geloven dat wij als bedrijf een rol kunnen spelen in het verbeteren van de wereld. Door onder andere onze steun aan Eco Moyo hopen we dat we hieraan een mooie bijdrage leveren.

West is trots op Eco Moyo en in het bijzonder Violet. Zij heeft in korte tijd een programma opgezet met specifieke aandacht voor die kinderen die moeilijk mee kunnen komen. Het niet altijd kiezen voor de makkelijkste weg maar wel tot resultaat komen past zo goed bij West dat wij ons graag met hart en ziel inzetten voor EcoMoyo.


Werken bij West?

Bekijk onze beschikbare vacatures! En wie weet zien wij je snel!

Bekijk alle vacatures
background image