Hero image

IT experts met oog voor details

Sinds 1985 partner voor de juiste match tussen expert en opdracht

Great place to work

Bedrijfscultuur en mensen

Leer over onze organisatie, mensen en kernwaarden

In de ruim 35 jaar van ons bestaan, hebben wij een sterke ingenieurscultuur ontwikkeld. Wij zijn dan ook erg trots op het werk dat we afleveren en wij zetten ons voortdurend in om het beste resultaat voor onze klanten te realiseren. Wij waarderen en respecteren al onze medewerkers. Daarom maken wij er werk van om iedereen van een veilige werkomgeving te voorzien. Wij zijn professionals en nieuwsgierige ingenieurs die altijd op zoek zijn om iets nieuws te leren en bij te dragen.

Bij West Consulting hanteren we een zero-tolerance beleid ten aanzien van pesten, omdat we geloven in een veilige en respectvolle werkomgeving voor iedereen. Kennisdeling staat bij ons hoog in het vaandel; we stimuleren en faciliteren continu de uitwisseling van ideeën en expertise. We hechten veel waarde aan een gezonde work-life balance, wat wordt weerspiegeld in onze maximale werkweek van 36 uur.

Bij ons is er veel ruimte voor plezier en persoonlijke ontwikkeling. We organiseren regelmatig leuke activiteiten en uitjes om de teamgeest te versterken en zorgen ervoor dat iedereen blijft groeien door middel van opleidingen en trainingen. Onze organisatie kenmerkt zich door een platte structuur en korte lijnen, waardoor communicatie direct en efficiënt verloopt en iedereen gemakkelijk bereikbaar is.

Kernwaarden: Bij West Consulting geloven we in de kracht van respect, openheid en integriteit. Onze kernwaarden zijn de basis van al onze interacties, zowel intern als extern.

Missie: Onze missie is om ervoor te zorgen dat de juiste mensen aan de juiste projecten werken. Wij verbinden hoogopgeleide techneuten met uitdagende, mission critical projecten die een maatschappelijke meerwaarde bieden.

Ons DNA: West Consulting is een team van hoogopgeleide techneuten die werken aan systemen die van cruciaal belang zijn. Wij streven ernaar om een positieve impact te hebben op de samenleving.

Image about us

Historie

Zie hoe West door de jaren heen is gegroeid

2016

Encrypted Mesh

Netwerk voor Navo troepen

2012

Wereldwijde toegang

Journalisten kunnen wereldwijd inloggen bij Reuters met het one-time password inlog systeem

2001

Vanaf je keukentafel

Eindelijk thuis boodschappen bestellen via de Bezorgservice van Albert Heijn

1997

Online bankieren

Internet Tele bankieren systeem van de toenmalige Kas Bank gaat live

1992

De ruimte in

ESA Infrared Space Observatory gaat de ruimte in

1991

West.nl

West bemachtigt als een van de eerste 100 haar domeinnaam

1985

Oprichting

West wordt gelanceerd als één van de eerste 3 IT-bedrijven in Nederland

Ontdek waar wij u mee kunnen helpen

Ieder project heeft zijn eigen unieke uitdagingen. Ontdek samen met onze consultants hoe West Consulting u hierin ondersteunt.

Maak een afspraak
background image

NEN 44001-1

Wij zijn NEN 44001-1 gecertificeerd. Hiermee voldoen wij aan de internationale norm voor het ter beschikking stellen van arbeid.