Ik werk sinds 1 juni 2016 bij West in de functie van projectleider-consultant. Daarvoor was ik werkzaam als projectmanager, bij een aantal installatiebedrijven, en operationeel manager van een handels/productiebedrijf. In die periode heb ik veel ervaring opgedaan met bedrijfs- en veranderprocessen. Bij elk bedrijf zag ik hoe slimme software met centralisatie van de data ervoor zorgt dat er veel efficiënter gewerkt kan worden.

  Toen ik operationeel manager was heb ik zelf een ERP-systeem ontwikkeld, dat helemaal aansloot op de bedrijfsprocessen van die organisatie. Zo werd alle informatie vanuit meerdere invalshoeken beschikbaar. Door deze te analyseren kon de organisatie zichzelf continu te verbeteren.

  Het leuke van West Solutions is dat wij samen met klanten hoogwaardige bedrijfssoftware ontwikkelen, die helemaal aansluit op de behoeften. Vanuit mijn ervaring en achtergrond zoeken we naar de slimste oplossingen om de bedrijfsprocessen beter in te richten.

  Mijn motto: “De IT-oplossing moet in mijn optiek de ondernemer helpen zijn werkzaamheden beter en efficiënter te doen, zonder dat dit een taak op zich wordt.”

  Neem contact met ons op!

  Heb je een vraag? Stuur ons een mail en we komen spoedig bij je terug.

  Niet leesbaar? Verander tekst captcha txt
  Jeroen Nierop