Sinds 1 maart 2016 werk ik bij West als softwareontwikkelaar. Wat mij onderscheidt is mijn onderzoekende – en soms wat theoretische – inslag. Die is gevormd tijdens mijn studie Kunstmatige Intelligentie (aan de VU Amsterdam) en mijn promotieonderzoek (aan de TU Delft). Daarna ben ik in het bedrijfsleven gaan werken. In de loop der jaren heb ik bij diverse bedrijven veel geleerd over de praktijk van softwareontwikkeling, in verschillende domeinen en met verschillende technologieën. Ik houd van stabiliteit maar pas mij blijkbaar gemakkelijk aan.

    Ik vond West door twee oud-TU-collega’s die hier al een paar jaar werken. Dat gaf meteen een vertrouwd gevoel. Het is geen toeval dat veel collega’s hier al meer dan een decennium in dienst zijn. De inspraak, vrijheid en de menselijke maat zijn duidelijk voelbaar. Wat mij aanspreekt bij West is het hoge academische niveau van de medewerkers. Met de klant meedenken, en de tijd nemen voor een goede oplossing zijn andere punten die je in de ICT-sector niet overal ziet.

    Ik werk voornamelijk aan projecten in het mobiliteitsdomein. Dat varieert van onderzoek naar verkeerssystemen, tot implementatie van routeplanning en ride sharing diensten.

    Neem contact met ons op!

    Heb je een vraag? Stuur ons een mail en we komen spoedig bij je terug.

    Niet leesbaar? Verander tekst captcha txt