Ik werk sinds 1 juli 2017 bij West IT Solutions als softwareontwikkelaar. Mijn persoonlijke interesses en vakkennis liggen met name op het vlak van Linux, Python en PostgreSQL.
  Vanuit mijn TU opleiding Elektrotechniek ben ik ook bekend met wiskundige methodieken als data mining en patroonherkenning.

  Odoo Bedrijfssoftware

  Momenteel ben ik full time aan het werk op de Odoo projecten. Odoo is een ERP-pakket ontwikkelt in de taal Python. Dit pakket is 10 jaar geleden als open source applicatie op de markt gekomen en uitgegroeid tot een professioneel pakket wat tegenwoordig serieus kan concurreren met andere ERP software op de markt. Het pakket is de laatste jaren grondig herschreven, wat maakt dat de nieuwste versies aangenaam in het gebruik zijn. Het programma werkt sinds versie 7 als webapplicatie en aanpassingen zijn sindsdien zowel frontend als backend mogelijk.
  Rondom het pakket is een grote online community ontstaan, waaruit diverse apps zijn voortgekomen, die gebruikt kunnen worden naast het custom ontwikkelwerk gedaan door West.

  Uitdaging

  In de toekomst wil ik mij ontwikkelen tot Django developer. Django is een webframework geschreven in Python en enigszins vergelijkbaar met het webframework van Odoo. Bij West werken wij met een enthousiast team en mogen we in de komende periode diverse nieuwe projecten opstarten. Ik kijk er dan ook naar uit om hier samen met mijn collega’s een bijdrage aan te leveren.

  Neem contact met ons op!

  Heb je een vraag? Stuur ons een mail en we komen spoedig bij je terug.

  Niet leesbaar? Verander tekst captcha txt