Team bij West verder uitgebreid

Het team van specialisten bij West IT Solutions blijft maar groeien. Waar we aan het begin van dit jaar Wouter Eekhout al aan u hebben mogen voorstellen als onze nieuwste Technical Consultant, mogen wij deze maand zelfs vier nieuwe collega’s welkom heten. Margot Lindeman versterkt ons kantoor in Delft als management assistente. Tim van den Bersselaar, Thijs van Oers en Ferry Bouwens zullen zich vanuit onze vestiging in Breda sterk maken voor onze bedrijfssoftware oplossingen onder de vlag van Neobis, dat sinds deze maand als zustermaatschappij van West IT Solutions onderdeel uitmaakt van onze groep.

Zij stellen zich graag aan u voor!

Margot Lindeman

Sinds een aantal weken ben ik werkzaam bij West en versterk ik het team in de functie van managementassistente. Ik heb een facilitaire achtergrond en de afgelopen 23 jaar met veel plezier diverse coördinerende rollen vervuld bij ING en NN binnen het facility management.  Ontzorgen, samenwerken, sociaal en gedreven zijn kenmerkend voor mij. Ik wil graag mijn achtergrond en ervaring  inzetten om invulling te geven aan de ambitie van West. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan koken, wandelen, tennissen en reizen naar mooie bestemmingen.

Ik kijk uit naar onze samenwerking!

Margot is inmiddels al behoorlijk wegwijs in de organisatie en heeft zich al aardig tot een spil in het web weten neer te zetten. Wij zijn dan ook erg blij met de ondersteuning van Margot en wensen haar veel plezier in ons team.

Tim van den Bersselaar

Ik ben Tim van den Bersselaar, en woon met mijn gezin in het pittoreske Udenhout. Ik sta in mijn omgeving bekend om mijn passie, drive, en streven om samen doelen te bereiken. Dit alles komt samen met mijn passie voor het Open Source gedachtegoed. De laatste jaren ben ik vooral actief met Odoo. Bij Neobis zal ik mij met name bezig houden met account- en relatiemanagement en het bieden van Support aan onze klanten.

Thijs van Oers

Mijn naam is Thijs van Oers. Ik ben getrouwd en woon in een mooi klein dorpje in Zeeland. De afgelopen jaren heb ik bij diverse software bedrijven gewerkt waarbij bij allen de focus lag op bedrijfssoftware implementaties en ERP systemen. Ik ga met veel enthousiasme bij Neobis aan de slag als Odoo consultant.

Ferry Bouwens

Ik ben Ferry. Samen met mijn kinderen en vrouw woon ik in Breda, 10 minuten lopen van de Grote Markt en 5 minuten van het Neobis kantoor. Ik heb al veel ervaring mogen opdoen binnen de IT wereld. Als Application Manager, Project Manager en als (Sales-) consultant. Mijn passie ligt met name bij Project Management en heb dit inmiddels ook al voor meerdere werkgevers voor mijn rekening mogen nemen. En nu ook als Account- en Projectmanager voor Neobis, dat zich nu als zusterorganisatie van West IT Solutions weer sterk zal maken voor bedrijfssoftware oplossingen.

Deze heren zullen ons Odoo team vanuit de vestiging in Breda versterken, naast de collega’s die zich vanuit Delft met onze Odoo projecten bezighouden. Wij kijken dan ook uit om met elkaar veel uitdagende projecten uit te mogen voeren en mooie resultaten neer te zetten!

Tim Thijs en Ferry

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag? Stuur ons een mail en we komen spoedig bij je terug.

Niet leesbaar? Verander tekst captcha txt