Waarborg de veiligheid en stabiliteit van uw applicaties

Security scans

West is gecertificeerde partner voor de kwetsbaarheids-scanningsproducten van Westpoint

Controle op beveiligingsissues en bedreigingen

Het regelmatig (laten) uitvoeren van security scans is belangrijk voor het kunnen waarborgen van de veiligheid en stabiliteit van uw applicaties.

West is gecertificeerd partner voor de kwetsbaarheids-scanningsproducten van Westpoint. De Westpoint scan monitort bestaande en nieuwe systemen op eventuele beveiligingsissues. Dit vindt plaats aan de hand van een actuele database van bekende bedreigingen.

De scan wordt deels automatisch uitgevoerd. De resultaten worden door ervaren Security Consultants geanalyseerd. Van de resultaten wordt een online rapport opgesteld.

Een Security Consultant van West adviseert vervolgens hoe de veiligheid van een systeem of applicatie verbeterd kan worden.

De securityscans zijn als een eenmalige dienst of in de vorm van een abonnement af te nemen. In het laatste geval zal elke periode een uitgebreide rapportage met een trendanalyse worden verstrekt. In een persoonlijk gesprek kunnen wij u hier verder over informeren.

Security-reviews, -advies en -auditing

Indien je een specifiek veiligheidsvraagstuk hebt, kunnen onze Security Consultants ook een maatwerk traject aanbieden. Je kunt hierbij denken aan een uitgebreide applicatietest, een penetratietest of een security audit. Heb je een dergelijke vraag, neem dan vrijblijvend met ons contact op.

Deze klanten gingen u voor.

Een selectie van onze klanten

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag? Stuur ons een mail en we komen spoedig bij je terug.

Niet leesbaar? Verander tekst captcha txt