West IT staat met Odoo by West op Business Software event 2016

Op 29 en 30 november vindt het jaarlijkse Business Software event plaats in Congrescentrum 1931 in den Bosch. Wij zijn erbij! Je vind ons op standnummer 31!

Het Business Software Event is het trefpunt om je uitgebreid te laten informeren over het automatiseren van jouw bedrijfsprocessen. Dit jaar luidt het thema:

Hoe maak je Smart Industry concreet?

Op de eerste dag van het event, 29 november, verzorgt Gerard Jongerhuis als onafhankelijk ICT gids van Inetco om 12:15 uur in de zaal Dexter 15 een lezing met als titel Roadmap to SmartBusiness.

Lezing Roadmap to Smartbusiness

Tijdens deze lezing neemt hij de aanwezigen mee in de definitie van SmartBusiness. Eerst vanuit een breed perspectief: processen, mensen en technologie. Van daaruit zoomt hij in op informatiesystemen. Wat zijn de invloeden van de laatste trends als Internet of Things (IoT) en BIG data? Welke randvoorwaarden moeten we aan een smart informatiesysteem stellen? Wat zijn kritische succesfactoren? Op basis van deze ingrediƫnten bouwt Gerard een roadmap naar Smart Business Informatiesystemen. De deelnemers krijgen de roadmap aan het einde van de presentatie mee en kunnen hier gelijk mee aan de slag.

Wil je aanwezig zijn bij deze lezing? Meld je dan nu aan via http://www.business-software-event.nl/bezoeken/aanmelden

Odoo by West

Met Odoo by West kun je naadloos invulling geven aan deze roadmap. Odoo is modulair, veelzijdig en vooruitstrevend. Het is ontwikkeld met als doel zowel traditionele als nieuwe bedrijfsmodellen te faciliteren, brengt weer flexibiliteit in de processen en voorkomt wildgroei van cloudoplossingen binnen je onderneming.

Uiteraard praten wij op onze stand, standnummer 31 graag met je door over jouw ambities en hoe onze roadmap jou hiermee van dienst kan zijn..

Wat mag je verwachten van dit event?

  •  Software voor productie, engineering- en handelsbedrijven

  • Alles over: ERP, MES, WMS, PDM/PLM, BI, CRM, CAD/CAM, HRM, finance, planning, kwaliteitsmanagement, supply chain, service & maintenance, documentbeheer etc

  • Congres programma met best practices, lezingen en workshops

  • Ontmoet 1500 vakgenoten & experts

  • Gratis deelname voor eindgebruikers van business software

Meld je nu aan via http://www.business-software-event.nl/bezoeken/aanmelden en we praten op onze stand graag met je verder. Wil je ons al eerder spreken? Dan kan natuurlijk ook. Wij zijn bereikbaar via 015 219 1600 of info@west.nl