West IT Solutions is officieel Silver Partner van Odoo bedrijfssoftware 

Odoo Silver PartnerOp 29 juni jl. heeft West IT Solutions uit Delft formeel de status gekregen van Odoo Silver Partner. Hiermee brengen wij Odoo bedrijfssoftware naar organisaties die op een modulaire, veelzijdige en vooruitstrevende manier hun bedrijfsprocessen willen laten faciliteren en optimaliseren.

Alle bedrijfssoftware gestroomlijnd en geoptimaliseerd in één omgeving 

Of het nu gaat om HR, boekhouding / facturatie, documentbeheer, urenregistratie, CRM of de website. Wij faciliteren met Odoo alle bedrijfsmodellen en zorgen met een schaalbare en betaalbare oplossing voor overzicht en efficiency in de verschillende bedrijfsprocessen in jouw onderneming.

Of je nu organisatie-breed een oplossing zoekt, of slechts één van je bedrijfsprocessen wilt optimaliseren, het kan allemaal. Odoo by West is modulair beschikbaar en kan al worden ingezet vanaf één losse module. Maar wil je van daaruit verdere stappen zetten, dan is een aanvullende module zo geregeld.

Een maatwerkoplossing voor een confectieprijs 

Ben je op zoek naar een maatwerkoplossing voor jouw bedrijfsproces? Met Odoo als basis kan West IT Solutions je op een financieel aantrekkelijke manier van dienst zijn. Wij kunnen namelijk de basis functionaliteit van Odoo inzetten om deze vervolgens uit te bouwen naar een uitgebreide maatwerkvariant, helemaal toegespitst op jouw wensen en functionaliteiten.

Voortdurende ontwikkeling in kennis en expertise

West IT Met onze certificering als Silver Partner tonen wij onze expertise en verbinden wij onszelf aan constante doorontwikkeling op het gebied van functionaliteit, kennis en opleiding van Odoo bedrijfssoftware. Dus met Odoo by West heb jij dé implementatiepartij om jouw bedrijfsprocessen optimaal te beheren en met elkaar te laten communiceren en voorkom je wildgroei van cloud-oplossingen binnen het bedrijf.

Wil je meer weten over Odoo by West? Kijk dan op de website odoo.west.nl of neem contact met ons op via sales@west.nl of op telefoonnummer 015 219 16 00