Steun Stichting Rode Feniks tijdens de West IT GoedHartLoop

Op zondag 23 april vindt alweer de tweede West IT GoedHartLoop plaats. Jong en oud lopen afstanden tussen 1 en 10 kilometer en steunen daarmee opnieuw een goed doel.

Hardloopvereniging DIJC BERTUS uit Delft organiseert de sponsorloop dit jaar, samen met hoofdsponsor West IT. Het doel is om geld in te zamelen voor Stichting De Rode Feniks, een maatschappelijk/goed doel in Delft.

Samen bewegen voor Rode Feniks

Stichting Rode Feniks maakt zich sterk in Buitenhof en omliggende wijken. Buitenhof is een multiculturele wijk in Delft waar niet veel activiteiten worden aangeboden. Zij doet dit onder meer met het Brede Schoolproject: educatieve en informatieve activiteiten voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar.

Het thema van dit jaar is Samen. Samen ontwikkelen, samen leren, en dus nu ook samen bewegen.

Onervaren? Maak tijdens de GoedHartloop kennis met hardlopen

Naast dit sponsordoel organiseert DIJC BERTUS de West IT GoedHartLoop met nog een belangrijke reden. Ze wil met dit event ook onervaren lopers in de gelegenheid stellen om kennis te maken met hardlopen.

Mooie prijzen dankzij lokale ondernemers

Met dank aan verschillende lokale ondernemingen zijn er mooie prijzen te winnen tijdens de loterij.

Roland Hooghiemstra, directeur van West IT - zelf ook fanatiek hardloper - is blij om deze sponsorloop opnieuw te mogen steunen: “Door het werk dat West IT doet voor organisaties als Warchild en Vluchtelingenwerk Nederland zien wij wat het bereik kan zijn van een maatschappelijk project. En als Delftenaar vind ik het fijn om juist op lokaal niveau iets te kunnen betekenen. Daarvoor neem ik graag mijn maatschappelijke verantwoordelijkheid.”

Het JOGG-Delft programma - Jongeren Op Gezond Gewicht - steunt de hardloopvereniging DIJC Bertus bij de Goedhartloop om meer kinderen, jongeren en hun ouders te laten bewegen en gezellig sportief bezig te zijn met elkaar. We moedigen alle kinderen aan om “Goed Bezig!” te zijn. JOGG-Delft wil “Samen gaan voor een gezonde leefstijl en gezonde leefomgeving van onze Delftse jeugd”.

Inschrijfgeld en loterij

Het inschrijfgeld bedraagt € 0,50 voor kinderen t/m 12 jaar en € 2,- voor de overige deelnemers. Daarnaast wordt er net als vorig jaar een loterij georganiseerd
(€ 2,50 per lot) waarbij, dankzij de sponsoren, weer mooie prijzen te winnen zijn. De opbrengst van de loop én de loterij komen geheel ten goede aan de stichting. Alle deelnemers aan de loop krijgen een leuk aandenken.

Waar en wanneer

Zondag 23 april 2017 bij partycentrum 'Onder Ons', Kerkpolderweg 8, Delft

Je kan je ter plekke tot een kwartier voor de start aanmelden.

10:15 uur - Kinderloop, 1 km t/m 9 jaar

10:30 uur - Trimloop 2 km, vanaf 9 jaar

11:00 uur - Wedstrijdloop 5 km

11:00 - uur Wedstrijdloop 10 km