Werken bij West IT

Zoek jij een nieuwe uitdaging bij een kennisintensieve en innovatieve organisatie?

Wij zijn altijd op zoek naar software engineers en consultants. Zowel ervaren als minder ervaren krachten zijn welkom! We zien graag nieuwe collega's die bereid zijn een langdurig dienstverband aan te gaan; de meerwaarde van een kennisintensieve organisatie als de onze uit zich in de kennis en ervaring die in de loop der jaren wordt opgedaan, onderling wordt uitgewisseld en ten dienste van onze opdrachtgevers wordt gesteld.

De sfeer bij West IT is informeel en open. Je standplaats is ons kantoor in Delft, maar ook detachering behoort tot de mogelijkheden.

Carrière en afstuderen

Carrière en afstuderen

Wil jij weten wat West IT jou te bieden heeft voor jouw carrière of heb je interesse in een stageplaats?  Lees hier wat wij jou te bieden hebben en wat wij van jou verlangen. 

Vacatures

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar software engineers en consultants. Wil je weten welke beschikbare posities er op dit moment zijn?  Kijk dan eens naar onze openstaande vacatures.

Het team van West IT

Je collega's

Hebben we je interesse gewekt, maar wil je meer weten? Met wie zou je komen te werken en wat zijn onze redenen om bij West IT te werken?  Jouw toekomstige collega's stellen zich aan je voor.