Walter

Sinds 1 juni 2016 ben ik werkzaam bij West IT Solutions, in de functie van projectleider consultant. Voor die tijd ben ik werkzaam geweest in de functie van project manager, bij een aantal installatiebedrijven, en operationeel manager van handel/productie bedrijf. In die periode heb ik veel ervaring opgedaan met bedrijfs- en veranderprocessen. Wat ik in ieder bedrijf heb gezien is dat door gebruik te maken van slimme software met centralisatie van de data er veel efficiënter gewerkt kan worden.

In de periode dat ik werkzaam was als operationeel manager heb ik zelf een ERP-systeem ontwikkeld, welke geheel aansloot op de bedrijfsprocessen van die organisatie. De reden van deze ontwikkeling was de centralisatie van alle data om te zorgen dat alle informatie vanuit meerder invalshoeken beschikbaar was, en hier tevens een analyse op los te laten om in staat te zijn de organisatie continu te verbeteren.

Het leuke van West IT Solutions is dat wij hoogwaardige bedrijfssoftware ontwikkelen, welke geheel aansluit op de behoefte van de klant, doordat deze samen met de klant ontwikkeld wordt. Mijn ervaring stelt mij hierbij in staat om samen met de klant te zoeken naar de slimste oplossingen waardoor deze zijn bedrijfsproces met behulp van software beter in kan richten, en hij zich kan focussen op zijn klant in plaats van het interne proces.

Mijn motto is: “de IT-oplossing moet in mijn optiek de ondernemer helpen zijn werkzaamheden beter en efficiënter te doen, zonder dat dit een taak op zich wordt”.