Roland

Vanaf 1 april 2014 ben ik bij West IT verantwoordelijk voor de verkoop- en marketingafdeling. Sinds 1 januari 2016 heb ik de dagelijkse leiding. Het verkoopvak zit echter in mijn genen, dus ik doe niets liever dan organisaties laten zien welke waarde West IT aan hun bedrijfsprocessen kan toevoegen.

West IT heeft door de jaren heen bewezen een deskundige en betrouwbare IT-dienstverlener te zijn. Wij hebben een fantastisch team aan specialisten met een breed scala aan competenties in huis. Vanuit die basis en in nauwe samenwerking met onze klanten en technologiepartners wil ik nieuwe kansen gaan benutten. Er wordt in de markt veel gesproken over Big Data maar de echte ‘killer-applicaties’ zijn nog op één hand te tellen. En daar willen wij graag verandering in brengen. Dat West IT een prominente rol kan spelen bij zulke transities, heeft zij al bewezen bij het ontstaan van het www in NL.

Daarom heb ik de overtuiging dat een bedrijf als West IT ook nu weer het verschil kan maken. Het draait tenslotte om de juiste mensen. En die hebben we bij West IT!