Expert in het effectief en efficiënt maken van jouw bedrijfsprocessen

Om kosten te besparen en beter te kunnen rapporteren en voorspellen 

Wij zijn als softwarebedrijf gespecialiseerd in het effectief en efficiënt maken van bedrijfsprocessen. We zetten complexe maatwerk oplossingen en open framework oplossingen in als uitgangspunt op het gebied van mobility, planning en bedrijfsprocessen. 

Ons motto hierbij is om organisaties in ontwikkeling te helpen met optimaliseren of op te schalen door effectieve en efficiënte automatisering.

Visie

Wij zijn ervan overtuigd dat organisaties effectiever en efficiënter kunnen functioneren door waardevolle data -met behulp van innovatieve IT-oplossingen- te ontsluiten, te analyseren en als sturingsinformatie te benutten.   Er liggen kansen in de ontwikkeling hiervan. 

Hierdoor kunnen kosten worden bespaard en kan beter worden gerapporteerd. Het gebruik van data voorspelt én ondersteunt bedrijven zowel in het verkrijgen van transparantie als bij het afleggen van verantwoording.

Actueel nieuws

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommenWest IT staat met Odoo by West op Business Software Event

Het Business Software Event is het trefpunt om je uitgebreid te laten informeren over het automatiseren van jouw bedrijfsprocessen. Dit jaar luidt het thema: Hoe maak je Smart Industry concreet? ICT Gids Gerard Jongerhuis verzorgt hier namens West IT een lezing over de Roadmap to SmartBusiness. Lees hier meer over het Business Software event 

Ga voor meer berichten naar onze nieuwspagina

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Team van West IT verder uitgebreid

De afgelopen maanden hebben bij West IT in het teken gestaan van ontwikkeling en vooruitgang. We hebben eerder Odoo by West bij jullie geïntroduceerd en in juli hebben we laten weten dat we Odoo Silverpartner zijn geworden. Om onze kennis en capaciteit nog verder te vergroten, hebben wij ons team verder uitgebreid. Onze nieuwe collega's stellen zich hierbij graag aan je voor 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen
Uitgelicht - Odoo Projecten Module

Om je een nog beter beeld te geven van wat Odoo voor jou kan betekenen lichten regelmatig één van de modules uit die jou een stap verder helpt in de meest effectieve en efficiënte omgeving voor jouw bedrijfsprocessen.  

Dit keer lichten we toe hoe je met de Projecten Module een volledig overzicht krijgt over jouw lopende, afgeronde en voorziene projecten. Lees hier het hele artikel