Uitgelicht - Odoo Projecten module

Volledig in controle met de modules van Odoo bedrijfssoftware

Odoo All-in-one bedrijfssoftware biedt een schaalbare en betaalbare automatiserings-oplossing op het gebied van HRM, CRM, boekhouding, urenregistratie, sales, facturatie en andere veelvoorkomende bedrijfsprocessen, toegespitst op jouw business. Odoo brengt flexibiliteit in jouw processen en voorkomt wildgroei van cloudoplossingen binnen jouw onderneming.

Om je een nog beter beeld te geven van wat Odoo voor jou kan betekenen lichten wij de komende tijd steeds één module uit die jou een stap verder helpt in de meest effectieve en efficiënte omgeving voor jouw bedrijfsprocessen.

Houdt overzicht en controle op al je projecten met Odoo by West

Dit keer lichten we toe hoe je met de Projecten Module een volledig overzicht krijgt over jouw lopende, afgeronde en voorziene projecten.

De Projectmanagementmodule helpt jouw team om het werk gedaan te krijgen. Hierin kun je alles bijhouden, van het grote geheel tot aan de kleinste details. Vanaf het moment van opdrachtverstrekking tot aan het moment van facturering naar de klant.

invoeren project in Odoo
Odoo

Organiseer je projecten op overzichtelijke wijze. Door de easy-to-use interface heb je geen inwerktijd. Iedere actie is individueel in te voeren en te beheren, maar onderdeel van het geheel, waardoor je op ieder moment een compleet overzicht hebt over de productieflow. interface Odoo

Ieder project kan eenvoudig worden aangemaakt en per proces of per taak bekeken en bestuurd worden. Dit kan door overzichtelijke weergave van Kanban of door middel van schematische taken met behulp van het Gantt-diagram of in de kalenderweergave. Elk project doorloopt immers haar eigen fasen. Maak deze inzichtelijk voor de betrokken teams en optimaliseer op deze manier hun werkzaamheden.

Gantt diagram 

Meer informatie vind je ook op onze website odoo.west.nl en op de module pagina Projecten.

Heb je een vraag? Dan gaan we graag met je in gesprek! Laat het ons weten via sales@west.nl of bel naar 015 219 1600