Nieuwe websites voor West IT Solutions

Onlangs zijn er bij West IT Solutions maar liefs twee nieuwe websites live gegaan. Onze corporate website www.west.nl én de website van onze Smart Business unit, odoo.west.nl. Uiteraard hebben wij deze omgevingen gerealiseerd met de website builder van Odoo, de onderliggende software van Odoo by West.

De reden dat wij er voor hebben gekozen om twee verschillende website te realiseren is dat wij onze online bezoekers snel van de voor hun interessante informatie willen voorzien. Dus niet eerst hele lappen tekst door moeten ploegen en verschillende navigatieniveaus doorklikken, voordat je die informatie vindt die je zoekt. Maar korte, overzichtelijke en concrete content.

www.west.nl

Op onze corporate website informeren wij je over de verschillende diensten die wij leveren op het gebied van slimme en innovatieve software oplossingen, ‘op maat’ advies en ondersteuning van onze software engineers, het laten uitvoeren van security scans en onze beheer, onderhoud en hosting diensten. Daarnaast vind je natuurlijk ook meer informatie over onze klanten, actueel nieuws en vacatures. Wil jij meer weten over West IT en wat wij voor jou kunnen betekenen? Kijk dan gerust even rond op www.west.nl.

Odoo.west.nlodoo.west.nl

Odoo.west.nl is de website van onze business unit Smart Business. Op deze website vind je alle informatie over hoe je jouw werkprocessen verder kan optimaliseren met onze open software oplossing Odoo by West en op die manier het werken eenvoudig, toegankelijk, begrijpelijk, en vooral handig kan maken. Wij informeren je hier ook over de verschillende Odoo modules die wij hiervoor inzetten, de manier waarop wij dit integreren met DMS en BI systemen én op welke manier je deze tools voor jou kan laten werken. En natuurlijk vind je hier ook een overzicht van onze klanten en de oplossingen die wij al hebben gerealiseerd. Meer weten over Odoo by West en hoe jij dit voor jouw werkprocessen kan inzetten? Kijk eens rond op odoo.west.nl.

Odoo

Odoo by West IT is dé implementatiepartner voor Odoo ERP en CRM Bedrijfssoftware. Odoo is modulair, veelzijdig en vooruitstrevend. Het is ontwikkeld als all-in-one oplossing met als doel zowel traditionele als nieuwe bedrijfsmodellen te faciliteren.

Onze oplossingen zijn schaalbaar, betaalbaar én toegespitst op jouw business. Voor bijvoorbeeld HRM, CRM, boekhouding, urenregistratie, sales, facturatie en projecten. En na implementatie kijken we samen hoe we jouw bedrijfsprocessen nog verder kunnen optimaliseren. Odoo by West brengt intelligentie en flexibiliteit in jouw processen en maakt het werken leuker, slimmer en makkelijker.