Joyce

Mijn naam is Joyce Bos. Ik heb meer dan 20 jaar ICT-ervaring. Ik ben vooral actief geweest als systeemontwerper en software engineer, voor een groot aantal gevarieerde klanten als Rijkswaterstaat, Deltares, Havenbedrijf Rotterdam, Gemeentelijk Vervoersbedrijf Amsterdam, Zeeland Seaports. Zowel in de "natte" als de "droge" sector dus.

West IT Solutions kwam op mijn pad en leek de voordelen in zich te hebben van zowel een niet al te groot bedrijf met korte lijnen, en tegelijkertijd vooroplopend op het gebied van ICT-methoden en technieken.

In mijn vrije tijd ga ik graag uit (eten) met vriendinnen, ben een fan van films (filmhuis, drama, romantiek) en tv-series (Homeland, Revenge, Divorce, Overspel) en breng ik veel te veel tijd door met Facebook en Whatsapp.

Ik ben nu sinds 1 maart 2015 werkzaam bij West IT en mijn verwachtingen zijn zeker uitgekomen. Ik heb een hele prettige groep collega's om mij heen en kan me met veel plezier toeleggen op een aantal voor mij nieuwe technieken en klanten. Ik denk dat ik ook voor de klanten van West een waardevolle bijdrage kan leveren aan hun projecten. Mijn kracht ligt er in om in de hectiek van een ontwikkeltraject snel te anticiperen op mogelijke problemen en wijzigingen in gewenste functionaliteit.