Jeroen Nierop

Mijn naam is Jeroen Nierop. Ik werk sinds 1 juli bij West IT Solutions als software ontwikkelaar. Mijn persoonlijke interesses en vakkennis liggen met name bij Linux, Python en PostgreSQL. Vanuit mijn opleiding TU Elektrotechniek ben ik ook thuis in wiskundige methodieken als data mining en patroonherkenning.

Jeroen NieropOdoo Bedrijfssoftware

Ik ga binnen West IT graag aan de slag met het Python webframework Django. Op dit moment ligt de eerste focus bij Odoo (voorheen OpenERP), waar mijn Python-vaardigheden evenzeer tot hun recht komen. 

In de tussentijd heeft dit ERP pakket een substantiële ontwikkeling doorgemaakt. De functionaliteiten zijn tegenwoordig ruim afgestemd op de behoeftes van de gebruiker, voorzien van verschillende innovatieve tools en een mooiere look and feel dan in het verleden. Ik ben enthousiast over deze nieuwe ontwikkelingen en ga dan ook graag weer met Odoo aan de slag.

Uitdaging

Bij West IT werken we met een enthousiast team en mogen we in de komende periode diverse nieuwe projecten opstarten. Ik kijk er dan ook naar uit om hier samen met mijn collega’s een bijdrage aan te leveren.