Het team van West IT verder uitgebreid

De afgelopen maanden hebben bij West IT in het teken gestaan van ontwikkeling en vooruitgang. We hebben eerder al Odoo by West bij jullie geïntroduceerd, dé open software voor groeiende bedrijven waarmee we schaalbare en betaalbare oplossingen toespitsen op jouw business. En zoals we in juli al lieten weten, zijn we inmiddels Odoo Silverpartner, waarmee wij onze expertise aantonen en onszelf verbinden aan constante doorontwikkeling op het gebied van functionaliteit, kennis en opleiding van Odoo bedrijfssoftware. Natuurlijk staan wij ook met onze overige kerntaken niet stil en blijven wij ontwikkelen.

Nieuwe ontwikkelingen vragen om teamversterking

Een logische stap in deze ontwikkelingen is dan ook dat wij een gedegen team van specialisten kunnen garanderen aan onze klanten. Zoals wij dat al meer dan 30 jaar doen. Om dit team nog verder te versterken hebben wij in de afgelopen maanden dan ook meerdere nieuwe mensen in ons team mogen verwelkomen. We stellen ze graag aan je voor:

Ernst van Dijk is binnen ons team werkzaam als Infrastructuur System Engineer. Een van de drijfveren binnen zijn werk is, om mensen te adviseren en begeleiden met zijn kennis. Meedenken met de klant en een oplossing vinden voor zijn problemen en uitdagingen.

Guido Mesman is onze Technisch Supportmedewerker. Hij heeft zich de afgelopen maanden vastgebeten in Odoo en is hierdoor prima in staat mee te denken in ad hoc vragen en in het bieden van oplossingen binnen de bestaande functionaliteit van Odoo.

Walter Ruiter is ons team komen versterken als Projectleider/ Functional Consultant. Walter heeft veel ervaring met bedrijfs- en veranderprocessen, hetgeen voor de klanten van West IT zeker van pas komt. Wat Walter aanspreekt in West IT Solutions, is dat wij hoogwaardige bedrijfssoftware ontwikkelen welke geheel aansluit op de behoefte van de klant, doordat deze samen met de klant ontwikkeld wordt. Hij zoekt dan ook graag met de klant naar de slimste oplossingen waardoor deze zijn bedrijfsproces met behulp van software beter in kan richten en deze zich kan focussen op zijn doelgroep in plaats van op het interne proces.

Joyce Assaad is als Software Engineer een belangrijke schakel binnen West IT. Zij werkt samen met de rest van het team voortdurend aan de projecten van onze klanten om hen optimaal van dienst te kunnen zijn in hun automatiseringsvraagstukken.

En last but nog least hebben wij in oktober Sjaak Tuwanakotta en Mark van Deursen als aanvulling van ons sales team mogen verwelkomen. Mark zal als verantwoordelijke van de business unit Smart Business de collega’s en klanten faciliteren, om daarmee te komen tot de beste oplossingen voor alle stakeholders. Sjaak gaat als Verkoop Directeur graag met onze klanten en relaties in gesprek over de voor hun relevante bedrijfskritische IT-oplossingen en hoe wij hierin kunnen ondersteunen.