Meer dan alleen bedrijfssoftware

Wij denken mee, bewaren, beheren en onderhouden

West is niet alleen  gespecialiseerd in het slimmer maken van bedrijfsprocessen. Wij ondersteunen onze klanten ook daarna. 

Of het nu gaat om het laten hosten, onderhouden en in beheer nemen van je applicaties, of het inzetten van specialistische kennis van onze consultants voor al jouw vraagstukken. Wij helpen je verder in al jouw ICT vragen en problemen. Structureel én ad hoc.

IT Professionals


Wil jij met een of meerdere complexe of omvangrijke vraagstukken aan de slag en heb je daarbij extra expertise nodig? Dan heb je een betrouwbare partner nodig met de juiste IT-kennis.  Onze IT Professionals helpen jou met...

Software Engineering


Een softwareapplicatie moet naadloos aansluiten op de wensen van gebruikers.  Door onze jarenlange ervaring met de ontwikkeling van bedrijfs-kritische software applicaties zijn jouw wensen bij ons in goede handen.
  Lees hier verder hoe wij jou ondersteunen met software op maat voor jou gemaakt....

Hosting, beheer en onderhoud

Jouw  applicaties zijn in goede handen binnen onze eigen hostingfaciliteit in het datacenter van the Datacenter Group in Delft.

Er wordt in hoge mate aandacht besteed aan de beveiliging en beschikbaarheid van de applicaties die we hosten.  Wij bieden verschillende vormen aan van hosting, beheer en onderhoud.....

Security scans


Het regelmatig (laten) uitvoeren van security scans is belangrijk voor het kunnen waarborgen van de veiligheid en stabiliteit van jouw applicaties.

West IT is een gecertificeerde partner voor de kwetsbaarheids-scanningsproducten van Westpoint. Zowel bestaande als nieuwe systemen worden hiermee gescand en geanalyseerd door een van onze ervaren Security Consultants.  Maar wij bieden meer mogelijkheden.....