Slimme en innovatieve software oplossingen

Wij maken jouw bedrijfsprocessen eenvoudig, toegankelijk, begrijpelijk en vooral: efficiënter!


Want jij bent druk met de dagelijkse bedrijfsvoering. Je hebt veel verschillende informatie beschikbaar. Deze informatie moet je aan elkaar kunnen koppelen en analyseren om de juiste keuzes te maken in je dagelijkse werk. Voor de boekhouding en facturatie, het bijhouden van je klanten en relaties, HRM en het voeren van je projecten. Maar ook bij complexe en dynamische vraagstukken.  

Wij creëren een online omgeving waarin je al deze gegevens kan bijhouden. Aan elkaar kan koppelen, inzichtelijk kan maken én analyseren. Om van daaruit altijd op de hoogte te zijn van de stand van zaken en voortgang van je bedrijf. We gebruiken hiervoor bestaande open technologie waar mogelijk, en maatwerkoplossingen waar nodig. Ons doel is ‘to Smarten your Business’

Smart Business

Met Smart Business faciliteren en optimaliseren wij bedrijfsmodellen middels modulaire, veelzijdige en flexibele open technologie. Hiermee ontstaat een ERP-omgeving waarin alle processen worden beheerd én die volledig op maat kan worden ingericht en aangevuld.  Lees hier meer over onze Smart Businessoplossing Odoo by West  

Smart Planning

Door naast de gebruikelijke statische factoren tevens dynamische factoren in het planningsproces mee te nemen, creëren wij met Smart Planning extra flexibiliteit en een hogere efficiëntie in jouw organisatie. Lees hier hoe wij met Smart Planning diepgaande wiskundige en wetenschappelijke kennis inzetten om jouw voorspellende planningstool te realiseren.


Smart Mobility

Met Smart Mobility creëren wij een zo compleet mogelijke informatievoorziening voor reizigers. Je bent hiermee in staat om de grote hoeveelheid gegevens, afkomstig van verschillende vervoerssystemen te combineren en inhoudelijk te analyseren. Lees hier hoe je met Smart Mobility de reis van een multimodale reiziger comfortabeler en efficiënter maakt.