IT experts met oog voor detail

West IT Solutions

Wij realiseren al meer dan 30 jaar stabiele en veilige software
over-ons-west

Over ons

West is expert in het automatiseren van bedrijfsprocessen en is in 1985 opgericht. Ons team bestaat uit hoog opgeleide IT experts, met uiteenlopende specialisaties als econometrie, wiskunde, elektronica, IT development, business consultancy en implementatie methodieken.

Onze specialisten werken vanuit ons kantoor in Delft én op locatie bij onze klanten aan uitdagende projecten met de nieuwste technologieën. Samen maken wij bedrijfsprocessen slimmer, veiliger, begrijpelijker en vooral: efficiënter.

De visie van West

Onze specialisten houden zich bezig met applicatieontwikkeling, systeem-implementaties, security vraagstukken, advisering, hosting en detachering. Als het gaat om het vereenvoudigen of inzichtelijk maken van uw IT vraagstukken kan West u op verschillende gebieden ondersteunen.

Het draait er bij West om dat wij onze kennis en expertise in willen zetten om de IT omgeving bij onze klant te optimaliseren. Door het inzetten van reeds bestaande oplossingen, of geheel voor de klant op maat ontwikkelt. In alle gevallen realiseren wij uw IT-oplossing op basis van reeds bewezen technologie.

westitmeeting

Kom eens langs om kennis te maken!

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag? Stuur ons een mail en we komen spoedig bij je terug.

Niet leesbaar? Verander tekst captcha txt