IT experts met oog voor detail

West IT Solutions

Wij realiseren al meer dan 30 jaar stabiele en veilige software

Over ons

West IT Solutions is een IT-organisatie en gevestigd in Delft. Wij houden ons al sinds de oprichting van het bedrijf in 1985 bezig met complexe IT vraagstukken. Mede door onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van IT, zijn wij experts in het automatiseren van bedrijfsprocessen en het slimmer maken van software. Dit doen wij door deze te ontwikkelen met behulp van verschillende data-science technieken.

Ons team bestaat uit hoog opgeleide IT experts, met uiteenlopende specialisaties als econometrie, wiskunde, elektronica, IT development, business consultancy en implementatie methodieken. Meerdere van onze collega’s hebben hun studie gevolgd aan de Technische Universiteit in Delft, waar wij een warme band mee hebben. Zo begeleid één van onze collega’s regelmatig werkgroepen op de Universiteit als gastdocent en hebben meerdere studenten (afstudeer) projecten bij ons uitgevoerd.

Wij werken aan verschillende uitdagende IT-projecten met de nieuwste technologieën om daarmee onze klanten in hun IT-vraagstukken te adviseren en ondersteunen. Samen maken wij bedrijfsprocessen slimmer, veiliger, begrijpelijker en vooral: efficiënter.

De visie van West


Onze specialisten houden zich bezig met applicatieontwikkeling, systeem-implementaties, security vraagstukken, advisering, hosting en detachering. Als het gaat om het vereenvoudigen of inzichtelijk maken van uw IT vraagstukken kan West u op verschillende gebieden ondersteunen.

Het draait er bij West om dat wij onze kennis en expertise in willen zetten om uw IT omgeving te optimaliseren. Door het inzetten van reeds bestaande oplossingen, nieuwe technieken of geheel voor u op maat ontwikkelt. In alle gevallen realiseren wij uw IT-oplossing met het doel om het beste resultaat te bereiken.

westitmeeting

Kom eens langs om kennis te maken!

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag? Stuur ons een mail en we komen spoedig bij je terug.

Niet leesbaar? Verander tekst captcha txt