IT experts met oog voor detail

West IT Solutions

Wij realiseren al meer dan 30 jaar stabiele en veilige software

Over ons

Onze organisatie

West IT Solutions is een IT-organisatie en gevestigd in Delft. Wij houden ons al sinds de oprichting van het bedrijf in 1985 bezig met complexe IT vraagstukken. Mede door onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van IT, zijn wij experts in het automatiseren van bedrijfsprocessen en het slimmer maken van software. Dit doen wij door deze te ontwikkelen met behulp van verschillende data-science technieken.

Onze mensen

Ons team bestaat uit hoog opgeleide IT experts, met uiteenlopende specialisaties als econometrie, wiskunde, elektronica, IT development, business consultancy en implementatie methodieken. Meerdere van onze collega’s hebben hun studie gevolgd aan de Technische Universiteit in Delft, waar wij een warme band mee hebben. Zo begeleid één van onze collega’s regelmatig werkgroepen op de Universiteit als gastdocent en hebben meerdere studenten (afstudeer) projecten bij ons uitgevoerd.

Onze projecten

Wij werken aan verschillende uitdagende IT-projecten met de nieuwste technologieën om daarmee onze klanten in hun IT-vraagstukken te adviseren en ondersteunen. Samen maken wij bedrijfsprocessen slimmer, veiliger, begrijpelijker en vooral: efficiënter.

Onze specialismes

Onze specialisten houden zich bezig met applicatieontwikkeling, data science, systeem-implementaties, security vraagstukken, advisering, hosting en detachering. Als het gaat om het vereenvoudigen of inzichtelijk maken van uw IT vraagstukken kan West u op verschillende gebieden ondersteunen.

Het draait er bij West om dat wij onze kennis en expertise in willen zetten om uw IT omgeving te optimaliseren. Door het inzetten van reeds bestaande oplossingen, nieuwe technieken of oplossing geheel voor u op maat ontwikkelt. In alle gevallen realiseren wij uw IT-oplossing met het doel om het beste resultaat te bereiken.

westitmeeting

Onderdeel van de Impulsum Group

Samen met Neobis Business Software Solutions en Nimbus360 vormt West IT Solutions de Impulsum Group. Drie ondernemingen die verschillen in de vorm van IT-dienstverlening, maar dezelfde kernwaarden delen: het leveren van hoogwaardige en veilige automatiseringsoplossingen.

Binnen de Impulsum Group wordt de kracht van de genoemde IT-ondernemingen gebundeld, verdiept, uitgebreid en ingezet voor onze klanten.

De Impulsum Group is daarmee in staat om klanten effectief te helpen bij de steeds veranderende behoeften in veeleisende markten. Samen met onze klanten kunnen wij deze vertalen naar multidisciplinaire innovatieve oplossingen, zodat zij voorop lopen binnen hun eigen markten.

Mark van Deursen, directeur van de Impulsum Group: “Binnen alle bedrijven die onder de Impulsum Group vallen gaan we altijd op zoek naar de beste IT-oplossing. Punctualiteit staat hoog in het vaandel.

Wij gaan voor een eindresultaat dat garant staat voor hoogwaardige kwaliteit, inclusief documentatie, onderhoud en borging van de software. Blijkt het om een vraagstuk te gaan waar niet meteen een oplossing voorhanden lijkt te zijn, dan gaan wij verder dan de platgetreden paden. We zijn zeker niet bang om te innoveren. Samen met onze klant gaan we op zoek naar de essentie van het probleem, om zo IT-oplossing(en) aan te bieden die wel volledig aansluiten op het gewenste resultaat.”

Wat maakt West IT Solutions sterk als onderdeel van de Impulsum Group?

Wij bieden de beste oplossing voor uw bedrijfsvraagstuk. Met de groep gaan wij een stap verder in onze dienstverlening. De kracht van de Impulsum Group maakt het mogelijk om de verschillende expertises te bundelen. Zo zorgen wij ervoor dat u als klant altijd met de juiste expert aan tafel zit, zonder verschillende partners te hoeven inschakelen.

Communicatie

Wij informeren u, ongeacht bij welke organisatie u klant bent, vanuit de Impulsum Group met een gezamenlijke nieuwsbrief. Zo blijft u voortdurend op de hoogte van de ontwikkelingen, projecten en innovaties binnen onze totale organisatie.

Meer informatie? Neem dan contact op met Sjaak Tuwanakotta (Commercieel Directeur) via sjaak.tuwanakotta@impulsumgroup.com of bel naar 015 219 1600.

Kom eens langs om kennis te maken!

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag? Stuur ons een mail en we komen spoedig bij je terug.

Niet leesbaar? Verander tekst captcha txt