Modulair, veelzijdig en vooruitstrevend

Odoo

Maak het werken leuker, slimmer en makkelijker

Odoo: All-in-one tool voor bedrijfssoftware

Alle bedrijfsprocessen in 1 omgeving

De bedrijfssoftware van Odoo ERP en CRM all-in-one is modulair, veelzijdig en vooruitstrevend. Alle onderdelen van Odoo zijn schaalbaar, betaalbaar én toegespitst op uw business.

Wij zetten Odoo als oplossing in omdat deze bedrijfssoftware al meer dan tien jaar bestaat en ondersteund wordt door een actieve gemeenschap van gebruikers en softwareontwikkelaars. Daarnaast biedt de leverancier van de software extra garanties zoals bug fixes en security updates.

U kunt Odoo inzetten voor bijvoorbeeld

  • Sales & CRM
  • Projecten
  • Productiviteit
  • HRM
  • Boekhouding
  • Als technische oplossing in maatwerkprojecten.

Zowel tijdens, als na de implementatie zet ons Odoo team van Neobis hun expertise in om uw bedrijfsprocessen gezamenlijk nog verder te optimaliseren.

Probeer gratis zelf het gemak van Odoo

Geen 'vendor-lock-in'

Voor het onderhouden en/of uitbreiden van het te leveren systeem bent u niet afhankelijk van één bepaalde leverancier. In principe kan iedere deskundige IT-leverancier onderhoud plegen of het systeem uitbreiden.

Hoge kwaliteit

Per definitie heeft iedereen toegang tot de broncode van open-source software. Bij populaire software (zoals Odoo) leidt dit ertoe dat de broncode grondig door vele ontwikkelaars wereldwijd wordt gecontroleerd, met een hoge kwaliteit als gevolg.

Aanpasbaar

De toegang tot de software maakt het makkelijker om externe koppelingen te realiseren. Alle data wordt binnen één centrale database opgeslagen, zodat alle informatie binnen elke module beschikbaar is.

Meer weten?
Download de whitepaper!

Al vanaf € 25,-/gebruiker/maand!

Deze klanten gingen u voor.

Een selectie van onze klanten

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag? Stuur ons een mail en we komen spoedig bij je terug.

Niet leesbaar? Verander tekst captcha txt