West feliciteert nieuwe eigenaar Neobis

← Nieuws
7 april 2022

Neobis is onlangs van eigenaar gewisseld. Walter Ruiter heeft met ingang van december 2021 alle aandelen overgenomen en gaat met Neobis onder eigen naam verder. De organisatie is daarmee geen onderdeel meer van de Impulsum Group. Wij feliciteren Walter met zijn nieuwe rol.

Mark van Deursen, directeur/eigenaar Impulsum Group: “Met West richten wij ons op softwareontwikkeling, test automatisering en de technische kant van cybersecurity. Onze professionals hebben de skill-set en technische expertise voor de realisatie van mission critical systems die essentieel zijn voor de bedrijfsvoering. Odoo implementaties liggen niet meer in lijn met de strategie van West en past goed bij de business consultancy services van Neobis. Ik ben ervan overtuigd dat Walter met zijn trackrecord binnen de IT-sector en zijn hands-on betrokkenheid Neobis verder brengt.”

Odoo Silver Partner

De afgelopen jaren is Neobis onder de vlag van de Impulsum Group gegroeid en geprofessionaliseerd. Walter: “Wij zijn trots op het feit dat we Odoo Silver Partner zijn. In de komende periode richt Neobis zich niet alleen op de beste ERP-oplossing, maar ook de volwaardige implementatie en integratie met het huidige IT-landschap. We willen de Impulsum Group bedanken voor de gelegenheid om Neobis verder uit te bouwen en hopen in de toekomst nog gebruik te kunnen maken van hun kennis en expertise.”