Nieuwe medewerker: Esther Mensah

← Nieuws
7 april 2022

Sinds augustus is Esther Mensah het team van West Consulting komen versterken in de functie van Medior Full-Stack Java Developer. Wie is Esther en wat houdt haar functie in?

Wat is jouw achtergrond?

Op dit moment studeer ik Software Development op NOVI. Hiervoor heb ik in 2018 de studie Mediavormgeving Film & Animatie afgerond op het ROC Hilversum. Ik maakte hier onwijs veel creatieve projecten op dit gebied. Daarna volgde ik een bootcamp Software Development en vervolgens besloot ik om verder te gaan met de hbo-opleiding.

Welke technische expertise heb je?

Ik heb voornamelijk gewerkt met Java in de backend en ben begonnen met het bouwen van desktopapplicaties en webapplicaties. Eerder was ik als junior software engineer werkzaam bij Husky Fridges, een startup die via IoT SMART-koelkasten ontwikkelt. Hier heb ik ervaring opgedaan met Command Line-tools en Raspberry Pi. Vervolgens kwam ik als backend engineer terecht bij DXC, waar ik op technisch gebied veel nieuwe ervaringen heb opgedaan. Zo heb ik gewerkt met het Intersystems platform, Caché objectscript, HL7, xml en Soap.

Welke ambities heb je?

Uiteindelijk wil ik Software Architect worden. Tijdens mijn kennismaking met de directie/hr werd mij duidelijk dat bij West Consulting de mogelijkheden daarvoor zijn. Ik ben blij om een nieuwe collega van West Consulting te zijn en kijk uit naar uit de nieuwe uitdagingen, kennismakingen en een leuke tijd.

esther.jpg