Impulsum Group ISO 27001-gecertificeerd

← Nieuws
5 mei 2021

Na een aantal maanden hard werken is Impulsum Group door classificatiebureau DNV officieel ISO 27001-gecertificeerd. Deze certificering bevestigt dat we onze informatieprocessen beheersen en continue verbeteren en dat we de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van bedrijfskritische informatie van onze klanten borgen.

Lees ook: Security Officer Daan Hermans aan de slag met ISO 27001

Mark van Deursen, algemeen directeur van Impulsum Group: “Wij helpen iedere dag verschillende organisaties in Nederland om op een betrouwbare, gebruiksvriendelijke en veilig manier processen efficiënter te automatiseren. Het wordt steeds belangrijker om belangrijke informatie goed te beveiligen. We zien dat bedrijven daarom ook steeds meer nadruk leggen op de bescherming van hun informatie. Met de ISO 27001 laten wij de klant zien dat wij het informatieproces beheersen en beveiligingsincidenten weten te beperken.”

Wat houdt ISO 27001 in?

ISO 27001 is een internationale norm en bevat eisen en richtlijnen voor informatieveiligheid binnen de organisatie. De norm staat voor een procesmatige aanpak voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, bewaken, onderhouden en verbeteren van informatiebeveiliging op basis van een Information Security Management System.

Kwalitatieve dienstverlening

De Impulsum Group gaat altijd voor kwaliteit. Passende bescherming van vertrouwelijke informatie is hiervan een belangrijk onderdeel. Mark van Deursen: “Het behalen van dit certificaat is voor de Impulsum Group dé bevestiging dat we de processen rond onze dienstverlening ook daadwerkelijk goed hebben georganiseerd. Met dit resultaat zijn we dan ook ontzettend blij en klaar voor verdere groei!”

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de ISO 27001? Neem dan contact op met Mark van Deursen via mark.van.deursen@west.nl.