Richt uw bedrijfsprocessen efficiënt in

ERP / CRM

Beheer al uw data in één omgeving

Efficiënte processen

ERP-software (Enterprise Resources Planning)

West helpt u om uw bedrijfsprocessen effectiever en efficiënter in te richten. Een ERP-systeem bevat meerdere modules die tezamen het volledige bedrijfsproces overkoepelen. Zaken als CRM, Sales, Boekhouding, Inkoop, Voorraadbeheer, projectmanagement en HR kunnen zo volledig worden geautomatiseerd. En omdat al deze modules onderdeel uitmaken van één systeem, beheert u deze gegevens maar op één plaats en heeft u altijd meteen een totaaloverzicht over hoe de business verloopt. Een ERP-systeem maakt het werken dus sneller, slimmer en makkelijker.

Onze zuster-organisatie Neobis verzorgd met haar team van experts de implementatie van onze Odoo projecten.

Odoo: Open Source ERP/CRM

Om u te ondersteunen in het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen, maakt West gebruik van de open source software van Odoo ERP & CRM. Deze software is zeer geschikt om alle bedrijfsmatige aspecten van uw organisatie op flexibele wijze beheersbaar en overzichtelijk vast te leggen.

Zijn uw wensen zo specifiek dat de open source software van Odoo niet volledig voldoet? Dan is ons team van specialisten met al meer dan 30 jaar IT ervaring heel goed in staat deze specifieke wensen met behulp van maatwerk in uw omgeving te integreren.

De modules van Odoo zijn modulair in te zetten en er kan al gestart worden vanaf één module. 

Neem vandaag nog contact met ons op!

Deze klanten gingen u voor.

Een selectie van onze klanten

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag? Stuur ons een mail en we komen spoedig bij je terug.

Niet leesbaar? Verander tekst captcha txt