Alle informatie eenvoudig benaderbaar

Document Management

Maakt kennisoverdracht toegankelijker en sneller

Informatie op orde

Document management zorgt voor het logisch, veilig en gemakkelijk opslaan en raadplegen van nuttige informatie.

  • Met een Document Management Systeem (DMS) verandert uw documentbeheer in een geautomatiseerd en gestructureerd proces, dat minder afhankelijk is van personen of afdelingen.
  • Dit zorgt dus voor een aanzienlijke verbetering van de effectiviteit en efficiëntie.

Documentenbeheer op één plek

Het beheer van informatie bevindt zich met een DMS-systeem op één centrale plek en is daardoor door alle betrokkenen eenvoudig te raadplegen. Door het centrale beheer worden wijzigingen en aanvullingen direct verwerkt en zijn de documenten altijd actueel. Daarbij wordt kennisoverdracht sneller, gemakkelijker en toegankelijker.

Daarnaast is het mogelijk om verschillende documenten te koppelen aan projecten of administraties uit de ERP-omgeving. Zo blijft het beheer nog steeds centraal, maar hebben alle betrokken afdelingen of medewerkers het overzicht over de relevante documenten.

Alfresco

Omdat wij als doel hebben gesteld om organisaties effectiever en efficiënter te maken door middel van slimme en veilige IT-oplossingen, hebben wij ook voor het DMS systeem gezocht naar een passende open source oplossing. Dit is het DMS systeem Alfresco geworden. Alfresco is de wereldwijde marktleider op het gebied van open-source DMS. Ook hier hebben wij weer rekening gehouden met een naadloze integratie met de overige open source oplossingen die wij bieden om bedrijfsprocessen volledig te automatiseren.

Koppeling met  andere systemen

  • Odoo
  • Pentaho
  • Microsoft
  • SAP
  • SuiteCRM
  • etc.
Alfresco

West zet de Document Management software van Alfresco in voor het inrichten van jouw DM omgeving. Alfresco is net als de ERP software van Odoo, een Open Source systeem. Hierdoor kunnen beide omgevingen naadloos in elkaar integreren en stelt de omgeving je in staat om weloverwogen beslissingen te nemen door bestaande bedrijfsdata, externe data en ongestructureerde Big Data naadloos te combineren

Neem vandaag nog contact met ons op!

Deze klanten gingen u voor.

Een selectie van onze klanten

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag? Stuur ons een mail en we komen spoedig bij je terug.

Niet leesbaar? Verander tekst captcha txt