Software development

West is gespecialiseerd in het bouwen van software voor strategische business systemen. Samen met onze klanten zorgen wij ervoor dat onze oplossingen volledig passen bij de specifieke eisen van de business.

Wij denken mee en passen bestaande software aan, realiseren koppelingen tussen verschillende systemen. Als er geen standaardoplossingen zijn, dan bouwen wij, met behulp van open source bouwblokken, op maat gemaakte software systemen.

Om competitief te blijven is het inzetten van software essentieel voor een efficiënte bedrijfsvoering. Wij hebben ruime ervaring met het ontwikkelen van oplossingen voor de administratie, HRM, het voorraadbeheer, productie en allerlei andere essentiële toepassingen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van software ontwikkeling en de kennis van de branches waarin wij actief zijn, zijn wij in staat om complexe problemen snel te analyseren en te bepalen welke software-oplossing hier het beste invulling aan kan geven.

Wij realiseren o.a.:

  • Frontend en Backend oplossingen
  • Ontwerpen en koppelen van API’s
  • Het inrichten van Portals
  • En wij verzorgen uiteraard het support op de systemen die wij bouwen om ervoor te zorgen dat alle systemen toekomstbestendig blijven.

Werkmethode

Wij maken zoveel mogelijk gebruik van open source software om lock-in te verminderen en om ervoor te zorgen dat onze software oplossingen goed onderhouden kunnen worden. Wij werken met agile ontwikkelmethoden waardoor gedurende het hele traject ingespeeld kan worden op de specifieke wensen van de opdrachtgever. Door ons proces zorgen we ervoor dat het juiste product ontwikkeld wordt, zelfs met een veranderende scope gedurende het project. Wij vinden het belangrijk dat wij software ontwikkelen waar onze klanten blij mee zijn en waarmee ze hun lopende uitdagingen het hoofd kunnen bieden.

Wij realiseren software oplossingen voor organisaties zoals NATO, War Child, Zo-Dichtbij en anderen.