IT Consultancy

Onze IT consultants ondersteunen organisaties met hun specialistische kennis op basis van detachering. Ze adviseren in het stroomlijnen van IT gerelateerde zaken, zijn in staat problemen te identificeren en deze indien gewenst direct op te lossen.

Al meer dan 35 jaar zet West de kennis en ervaring van haar medewerkers in bij organisaties waarbij innovatie, dataveiligheid en continuïteit hoog in het vaandel staan. De IT consultants die bij onze opdrachtgevers op locatie werken hebben veel praktijkervaring en zijn altijd op de hoogte van de laatste technologieën.

Zij ondersteunen organisaties op allerlei gebieden, zoals software development, data science, architectuur inrichting en het realiseren en onderhouden van systemen en koppelingen met behulp van API’s. Onze Data Science expertise beslaat het volledige spectrum van Artificial Intelligence: van data-gedreven algoritmiek (bijv. machine learning) tot kennis-gedreven algoritmiek (bijv. logic inference) en (netwerk) optimalisatie en computer vision.

Onze IT consultants werken bij organisaties als NS (Nederlandse Spoorwegen), Essent, NATO en Rijkswaterstaat.