Business Intelligence

West zet haar brede kennis op softwaregebied en jarenlange ervaring met software ontwikkeling en implementaties in, om uw (bedrijfs-) data om te zetten naar informatie die kan worden geanalyseerd binnen één dashboard.

Binnen een organisatie wordt bedrijfsinformatie meestal beheerd in verschillende systemen. Klantinformatie in een CRM, financiële informatie in een boekhoudpakket, personeelsgegevens in een HRM systeem en productie- of project informatie binnen weer een heel andere omgeving. Om strategische beslissingen te kunnen nemen is het echter belangrijk dat alle beschikbare data wordt samengebracht en als geheel inzichtelijk en analyseerbaar kan worden gemaakt.

Wij werken met u mee om uit te zoeken welke software-oplossing de beste is om de verschillende datastromen binnen uw organisatie samen te voegen. Daarmee kan de juiste informatie worden gegenereerd zodat het management haar organisatie optimaal kan sturen.

Afhankelijk van de specifieke data, gebruikte systemen en gewenste nieuwe situatie, realiseren wij een ERP, DMS of Business Intelligence (BI) omgeving, waarin alle data is geïntegreerd. Of waarin is gekoppeld met systemen die voor de betreffende toepassing de beste oplossing zijn (best of breed).

Wij helpen organisaties zoals VluchtelingenWerk Nederland, Pastoe en Basic Pharma met het samenbrengen van hun datastromen, het realiseren van dashboards en dit interpreteerbaar te maken in hun managementrapportages.