Data Science voor goede besluitvorming en slimme aansturing

De data science tak van West maakt data snel inzichtelijk. Met behulp van statistiek en algoritmiek identificeren we complexe trends en afwijkend gedrag.

Veel organisaties zoeken naar manieren om de overvloed aan data om te zetten  in informatie. Termen als artificial intelligence en machine learning zijn het  gesprek van de dag, maar waar te beginnen? En hoe garandeert u dat data écht  veilig is? West is de juiste partner in data science.

Smarten your energy

West ontwikkelt slimme software op gebied van strategisch energieverbruik voor  netbeheerders en zakelijk grootverbruikers zoals havenbedrijven, fabrieken,  datacenters en rail. Door de toepassing van machine learning algoritmes op  verbruiksdata en andere relevante databronnen leggen we complexe patronen  bloot en voorspellen we toekomstig verbruik.

Smarten your planning

Ons data science team ontwikkelt intelligente planningssoftware voor overheden  en semi-publieke organisaties. Hierbij zijn we gespecialiseerd in complexe  vervoersstromen. Denk aan het dynamisch aansturen van landelijk wegverkeer,  maar bijvoorbeeld ook de strategische planning van onderhoudswerkzaamheden  aan treinstellen. We helpen organisaties om zich slimmer te organiseren.

Smarten your text

Digitale rapportages bevatten een schat aan informatie. Zoals gespreksverslagen, adviesrapporten of evaluaties. Met behulp van Natural  Language Processing zetten wij vertrouwelijke rapportages van  overheidsorganisaties en NGO’s om in behapbare informatie. We analyseren  grote hoeveelheden geschreven tekst om trends en verbanden in kaart te  brengen.

Deze klanten gingen u voor.

Een selectie van onze klanten

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag? Stuur ons een mail en we komen spoedig bij je terug.

Niet leesbaar? Verander tekst captcha txt