Zet data om tot heldere sturingsinformatie

Business Intelligence

Helpt uw business om kosten te besparen en omzet te vergroten

Betere beslissingen

Voor het nemen van betere beslissingen

Business Intelligence (BI) is een strategisch hulpmiddel dat data uit diverse bronsystemen omvormt tot heldere sturingsinformatie. Ook geeft BI vitale inzichten die aanzetten tot handelen. Bijvoorbeeld om het wijzigen van de strategie te onderbouwen. De eyeopeners die business intelligence oplevert, helpen onder meer om kosten te besparen en de omzet vergroten. Daarmee geeft BI uw organisatie een duideijke voorsprong.

Pentaho

West zet de Business Intelligence software van Pentaho in voor het inrichten van uw BI omgeving.

Integratie met Odoo

Pentaho is, net als de ERP-software van Odoo, een Open Source systeem. Hierdoor kunnen we beide omgevingen naadloos integreren. Dit stelt u in staat om weloverwogen beslissingen te nemen door bestaande bedrijfsdata, externe data en ongestructureerde Big Data naadloos te combineren.

Betere beslissingen

‘Meten is weten’. Met BI wordt het mogelijk om verantwoorde beslissingen te nemen en met de juiste informatie te onderbouwen.

Accurater sturen

Met de juiste en betrouwbare bedrijfsinformatie kunt u gericht reageren en ingrijpen waar dit nodig is. 

Betere performance

Met BI zijn medewerkers en afdelingen in staat om hun doelen beter en efficiënter te realiseren.

Het betaalt zich terug

Business intelligence levert allerlei concrete handvatten op om kosten te besparen, de productiviteit te verhogen en de omzet te vergroten.

pentaho

West zet de Business Intelligence software van Pentaho in voor het inrichten van jouw BI omgeving. Pentaho is, net als de ERP software van Odoo, een Open Source systeem. Hierdoor kunnen we beide omgevingen naadloos integreren. Dit stelt u in staat om weloverwogen beslissingen te nemen door bestaande bedrijfsdata, externe data en ongestructureerde Big Data naadloos te combineren.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Deze klanten gingen u voor.

Een selectie van onze klanten

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag? Stuur ons een mail en we komen spoedig bij je terug.

Niet leesbaar? Verander tekst captcha txt